Tubs d’elevació

Tubs d’elevació

El tub d’elevació VacuPowerlift destaca per una manipulació facilíssima. Utilitzant una sola mà es poden moure sense esforç càrregues pesades de fins a 200kg, amb el recolzament de las potents bombes i bufadors es pot arribar a velocitats d’elevació de fins a 50m/min. Això ens garanteix un gran rendiment al apilar o al posar en marxa diferents mercaderies de transport. El tub d’elevació VacuPowerlift es una eina de treball ideal que allibera al treballador de manipular càrregues pesades tot el dia i garanteix un lloc de treball mes humà i segur, on treballar es converteixi en un plaer.

Descarregar catàleg ↓


Els equips FEZER tenen com a objectiu principal simplificar i fer molt mes segurs els processos de manipulació mitjançant solucions de sistemes ergonòmics molt innovadors i rendibles. FEZER compte amb un sistema de gestió de la qualitat que compleix amb la norma DIN ISO 9001, d’aquesta forma els processos son adaptats perfectament a las exigències dels clients i amb la màxima atenció al client.

Els equips FEZER son de gran qualitat, complint amb tots els requisits de seguretat i ens proporcionen una manipulació molt mes senzilla, tal i com indica el lema de la marca: Simply move more, processos de producció eficients, rendibles i cuidant la ergonomia dels operaris.

Create your account

Llámanos