Accesoris

Accesorios de puentes grua y polipastos

Existeix una amplia gamma d’accessoris que poden millorar el funcionament i el control de les grues.

  • Comandaments via radio:

Els comandaments de l’equip amb cable exigeixen que l’operador es mogui amb la grua, amb els comandaments via radio l’operador pot treballar de forma mes segura des del punt on vegi millor la càrrega i la zona de càrrega o de descàrrega. Disposem de comandaments via radio per a tots els tipus i marques de ponts grua fins i tot amb funcions especials com el treball en tàndem de varies grues o l’accionament d’utillatges acoblats a la grua.

  • Controladors de velocitat:

Es poden instal·lar controls de velocitat sense etapes en els moviments de la majoria de grues, que permeten un desplaçament de las càrregues sense canvis bruscos de velocitat i en alguns casos l’operador pot escollir la velocitat de desplaçament adequada en funció del tipus de càrrega que s’estigui movent.

  • Utillatges:

Existeixen una gran varietat d’utillatges fixes, elèctrics, pneumàtics o d’electroimant per a la manipulació de les càrregues. En funció del tipus de càrrega que necessiti manipular li podem recomanar el tipus d’utillatge adequat per a la seva producció.

Create your account

Llámanos