Polipast monorrail de cable d’alçada reduïda

Polipasto monorraíl de cable de altura reducida cataluña Barcelona

Els polipastes monorrails d’alçada reduïda son els que ofereixen mes novetats respecte als polipastes existents en el mercat disposant així d’una sèrie d’avantatges que els fan encara mes fiables, segurs i amb uns costos de manteniment menors.

La principal novetat es que el fre d’elevació no està situat en el motor, que es l’habitual, si no en el reductor amb el que el fre manté la càrrega fins i tot quan el motor d’elevació es retira o si l’eix d’atac del motor al reductor falla. Això també fa que el motor sempre treballi a baixa temperatura ja que la calor generada pel fre no penetra en el motor.

Una altra novetat important es que el carro disposa de rodets guia el que elimina les pestanyes a les rodes del carro que son una de las parts amb mes desgast. Els rodets guia també milloren el control i l’estabilitat del carro.

El disseny dels nostres polipastes monorrails d’alçada reduïda permet no només una pèrdua molt baixa d’alçada si no que, a mes al estar tot a la vista, el cost de manteniment es extremadament baix.


Descàrregues

Create your account

Llámanos