Pont Grua, Polipast i Plomes giratòries

Venda i muntatge d’equips nous

Muntem tots els equips que subministrem, ponts grua, polipastes, grues ploma, sistemes lleugers, accessoris.

Mantenimient
preventiu

Amb les recomanacions dels fabricants, la legislació vigent i la nostra experiència, determinen quines accions de manteniment preventiu son recomanables.

Reparacions

Ens preocupem per que els seus equips estiguin en perfectes condicions de funcionament mitjançant el manteniment preventiu i el correctiu.

Recanvis

Amb l’experiència dels nostres tècnics en ponts grua i polipastes estem capacitats per a comprendre els requeriments propis de cada marca.

Mantenimient
correctiu

En funció de les anomalies detectades en els seus polipastes i ponts grua conjuntament amb el client determinarem la prioritat de la seva correcció.

Trasllats de ponts grua i polipastes

L’assessorarem en la manera mes ràpida i econòmica d’adaptar i traslladar els seus polipastes i ponts grua equips actuals a la nova ubicació i a les noves necessitats.
Necessita elevar, transportar, modificar?

Sol·licitar pressupost

Qui som

La principal missió de Gruval es solucionar el problemes en la manipulació de càrregues dels nostres clients aportant sempre la solució mes ràpida i econòmica possible.

Gruval es una empresa familiar fundada l’any 2008 i està formada per personal amb una dilatada experiència en el sector. La nostra principal funció es satisfer les necessitats dels nostres clients a nivell de reparacions i manteniment dels seus equips oferint un servei ràpid i eficaç. A més, el nostre ampli catàleg de productes de la mes alta qualitat està pensat per a cobrir les seves necessitats amb la màxima eficiència i el menor cost econòmic.

+34 937 77 81 76

Necessita elevar, transportar, modificar? Truca'ns!

Els nostres productes

BUSCANT SOLUCIONS PER A LA SEVA EMPRESA?

Atenció al client

Necessita elevar, transportar, modificar?
L’assessorem per a seleccionar, instal·lar i mantenir l’equip mes adequat a la mida dels seus requeriments.
Troba'ns al mapa

    En nom de GRUVAL 2008 SL, propietària del domini web www.gruval.es i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) us informem que tractem les dades que ens facilita en aquest formulari amb per tal de poder fer efectiva la vostra sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la vostra sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a GRUVAL 2008 SL estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar els inexactes o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessaris.

    Create your account

    Llámanos