Manipuladors de buit

Els equips FEZER tenen com a objectiu principal simplificar i fer molt mes segurs els processos de manipulació mitjançant solucions de sistemes ergonòmics molt innovadors i rendibles. FEZER compte amb un sistema de gestió de la qualitat que compleix amb la norma DIN ISO 9001, d’aquesta forma els processos son adaptats perfectament a las exigències dels clients i amb la màxima atenció al client.

Els equips FEZER son de gran qualitat, complint amb tots els requisits de seguretat i ens proporcionen una manipulació molt mes senzilla, tal i com indica el lema de la marca: Simply move more, processos de producció eficients, rendibles i cuidant la ergonomia dels operaris.

Entre els productes de la marca Fezer destaquen:

 

Tubs d’elevació

El tub d’elevació VacuPowerlift destaca per una manipulació facilíssima. Utilitzant una sola mà es poden moure sense esforç càrregues pesades de fins a 200kg, amb el recolzament de las potents bombes i bufadors es pot arribar a velocitats d’elevació de fins a 50m/min. Això ens garanteix un gran rendiment al apilar o al posar en marxa diferents mercaderies de transport. El tub d’elevació VacuPowerlift es una eina de treball ideal que allibera al treballador de manipular càrregues pesades tot el dia i garanteix un lloc de treball mes humà i segur, on treballar es converteixi en un plaer.

Descarregar catàleg ↓

 

Manipuladors de buit

Disposem d’una gama molt amplia de Manipuladors de buit optimitzats per a diferents camps d’aplicació. VACUBOY es l’elevador per buit de transport horitzontal, volejador o basculant de tot tipo de planxes, sent eficaç, ergonòmic i extremadament segur. Per a càrregues molt pesades disposem de la sèrie VACUGIANTS es tracte del gegant entre els elevadors de buit i que suporten les mes dures condicions. Tots els manipuladors FEZER gaudeixen d’una manipulació molt senzilla i son molt robustos.

 Descarregar catàleg 1↓

 Descarregar catàleg 2↓

 Descarregar catàleg 3↓

 

Grues i manipuladors

Les Grues murals pivotants de Fezer son molt robustes i es desplacen amb molta suavitat degut al seu disseny especial amb una consola amb carros amb rodes grans. Fezer ofereix el seu propi sistema de perfil lleuger d’alumini per a càrregues de fins a 500kg. Màxima seguretat operacional, accionament elèctric per a càrregues superiors.

 Descarregar catàleg ↓

 

Llocs de treball

VacuStand es una armadura de treball on es col·loquen les peces i es succionen automàticament i amb seguretat, les peces es poden rotar manualment o inclús de forma continua per a realitzar mecanitzats. Amb el VS-II les peces es poden girar 90º en els dos sentits, les posicions de treball es poden enclavar manualment o mitjançant mòduls optatius de retenció per pedal. Les armadures es poden dotar de ventoses, accionaments pneumàtics etc, els camps d’aplicació son il·limitats.

Descarregar catàleg ↓

 

Mobiliftmini ml y  mobiliftmaxi ml

Son dispositius auxiliars adequats per elevar càrregues de fins a 500kg i desplaçar-les d’un lloc a un altre. El subministrament elèctric s’efectua mitjançant bateries integrades que es poden carregar a través d’un cable carregador, Mobilift té una gran varietat de camps d’aplicació.

 Descarregar catàleg ↓

Create your account

Llámanos