Pont grua birrail amb dos polipastes

Puente grúa birrail con dos polipastos barcelona cataluña

Els ponts grua birrails amb dos polipastes poden ser de dos tipus, amb dos polipastes de la mateixa capacitat de càrrega o amb un polipast auxiliar de menor capacitat de càrrega que el polipast principal.

Els ponts grua birrails amb dos polipastes de la mateixa capacitat de càrrega son ideals per a la manipulació de càrregues de gran longitud situades a l’ample de la nau, permeten la seva manipulació amb la màxima estabilitat i seguretat. Es poden situar els carros a la mida desitjada segons la longitud de la càrrega a manipular, així mateix, es pot treballar amb un dels dos polipastes o amb els dos simultàniament segons les necessitats de cada moment proporcionant una gran varietat de possibilitats.

Els ponts grua birrails amb un polipast auxiliar de menor capacitat de càrrega que el principal son adequats per al volteig de càrregues o quan la manipulació de las càrregues pesades es puntual i així amb el polipast auxiliar es realitzen els treballs mes habituals i depenent dels casos, pot disposar d’una velocitat d’elevació superior a la del polipast principal per a poder manipular les càrregues mes lleugeres amb major fluïdesa.

El sistema constructiu de les bigues principals es el mateix que el dels ponts grua birrails amb un sol polipast aconseguint així els mateixos avantatges.


Descargas

Create your account

Llámanos