Polipastes elèctrics de cadena

Polipastes elèctrics de cadena catalinya espanya barcelona

Els polipastes elèctrics de cadena que oferim a Gruval son extremadament robustos, fiables, amb un baix cost de manteniment i econòmics fruit de la dilatada experiència del fabricant en el món de las grues.

La gamma dels polipastes elèctrics de cadena va des dels 125 Kg fins a les 5 Tn i es poden subministrar fixes, amb carro manual, amb carro elèctric o amb carro elèctric d’alçada reduïda.

A mes es poden escollir una amplia gamma de velocitats d’elevació per a adaptar-se a les seves necessitats, amb una sola velocitat o amb dues velocitats tant en elevació com en la traslació de carro.

Els nostres polipastes elèctrics de cadena disposen d’embragatge de fricció que actua com a limitador de càrrega i comandament a baix voltatge de sèrie en tots els models.

Polipastes monorrails d’alçada reduïda

Polipastes monorrails d’alçada reduïda catalunya españa barcelona

Els polipastes monorrails d’alçada reduïda son els que ofereixen mes novetats respecte als polipastes existents en el mercat disposant així d’una sèrie d’avantatges que els fan encara mes fiables, segurs i amb uns costos de manteniment menors.

La principal novetat es que el fre d’elevació no està situat en el motor, que es l’habitual, si no en el reductor amb el que el fre manté la càrrega fins i tot quan el motor d’elevació es retira o si l’eix d’atac del motor al reductor falla. Això també fa que el motor sempre treballi a baixa temperatura ja que la calor generada pel fre no penetra en el motor.

Una altra novetat important es que el carro disposa de rodets guia el que elimina les pestanyes a les rodes del carro que son una de las parts amb mes desgast. Els rodets guia també milloren el control i l’estabilitat del carro.

El disseny dels nostres polipastes monorrails d’alçada reduïdapermet no només una pèrdua molt baixa d’alçada si no que, a mes al estar tot a la vista, el cost de manteniment es extremadament baix.

Polipaste birrails de cable

polipastes birrails catalunya espanya barcelona

Els polipastes birrails que oferim a Gruval disposen dels mateixos avantatges que els polipastes monorrails, el fre també està en el reductor per tant el fre manté la càrrega fins i tot quan el motor d’elevació es retira o si l’eix d’atac del motor al reductor falla. Això també fa que el motor sempre treballi a baixa temperatura ja que la calor generada pel fre no penetra en el motor.

Els polipastes birrails estan disponibles fins a 80 Tn amb polipast normal i fins a 250 Tn amb polipast amb carro obert.

El disseny compacte i amb tots els components a la vista fan que el cost de manteniment dels nostres polipastes birrails sigui extremadament baix.

Create your account

Llámanos