Pont Grua, Polipast i Plomes giratòries

SUBMINISTRAMENT I MUNTATGE D’EQUIPS NOUS

Muntem tots els equips que subministrem, ponts grua, polipastes, grues ploma, sistemes lleugers, accessoris, etc. Per a això disposem de muntadors qualificats que realitzen el muntatge dels equips de forma segura i eficient.

MANTENIMIENT PREVENTIU

Amb les recomanacions dels fabricants, la legislació vigent i la nostra experiència, determinen quines accions de manteniment preventiu son recomanables. Mitjançant la correcta programació de les revisions que garanteixen la seva fiabilitat, bon funcionament i seguretat.

RECANVIS

Amb l’experiència dels nostres tècnics en ponts grua i polipastes de totes les marques estem capacitats per a comprendre els requeriments propis de cada marca i oferir un servei d’acord amb les recomanacions específiques de cada fabricant. Disposem d’una amplia gamma dels recanvis comuns a la majoria d’equips.

REPARACIONS

Ens preocupem per que els seus equips estiguin en perfectes condicions de funcionament mitjançant el manteniment preventiu i el correctiu. Si tot i així fes falta una reparació tant elèctrica com mecànica, acudirem amb la màxima rapidesa per a diagnosticar, pressupostar i realitzar les reparacions.

[ind_cta text=”BUSCANT SOLUCIONS PER A LA SEVA EMPRESA?” text_color=”#ffffff” btn_text=”VEURE PRODUCTES” btn_link=”https://gruval.es/ca/productes/”]
[title title=”Productes” title_color=”#ffffff” heading=”4″]
[projects items=”-1″ orderby=”rand” title=”LATEST PROJECTS” title_color=”#ffffff”]
[ind_cta text=”NECESSITA ALTRES PRODUCTES PER A LA SEVA EMPRESA?” text_color=”#ffffff” btn_text=”VEURE MES PRODUCTES” btn_link=”https://gruval.es/ca/productes/”]

Create your account

Llámanos